Vacatures

 

Oproepkracht Caissière, Administratief medewerker reizigersvaccinaties
GGD Kennemerland, cluster Infectieziektebestrijding zoekt per direct een oproepkracht Caissière, Administratief medewerker reizigersvaccinaties. Je bent primair werkzaam op het gebied van reizigersadvisering en het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Enthousiast geworden? Mail je brief en CV onder vermelding van administratief medewerker/telefoniste/caissière vóór 29 mei 2017 naar vacatures@ggdkennemerland.nl.

 

Veranderaar/ Adviseur met kennis van mobiliteit
Het Facilitair Bedrijf, afdeling P&O, van Veiligheidsregio Kennemerland is op zoek naar een inspirerende en krachtige Veranderaar/ adviseur met kennis van mobiliteit. Deze functie (24-32 uur per week) is voor de duur van een jaar, met optie tot verlenging.
Enthousiast geworden? Mail je brief en CV voor 7 juni naar vacatures@vrk.nl 

 

Stage bij de Veiligheidsregio Kennemerland
De Veiligheidsregio Kennemerland (VRK) laat studenten graag kennismaken met het veelzijdige werk van deze regionale organisatie. Dit kan door een praktische stage bij één of meer van onze organisatieonderdelen. De VRK heeft echter afspraken gemaakt met een aantal opleidingsinstituten, voornamelijk in de regio, waarbij de stageplaatsen in principe al vast staan.  Hierdoor is het niet mogelijk om open stage aanvragen in behandeling te nemen. Deze worden dan ook met een standaardantwoord via de mail afgewezen.

 

Externe inhuur

Externe inhuur verloopt via www.vrkhuurtin.nl. Dit is een virtuele marktplaats voor inhuur van tijdelijke arbeidskrachten en het uitzetten van opdrachten voor resultaatgerichte adviesdiensten voor Veiligheidsregio Kennemerland en de onderdelen GGD Kennemerland en Brandweer Kennemerland.

Leveranciers en ZZP’ers die zijn geregistreerd op de marktplaats ontvangen alle aanvragen binnen de door hen opgegeven vakgebieden en kunnen hierop een aanbieding plaatsen. Bent u als leverancier of ZZP’er nog niet ingeschreven, registreer u dan op www.VRKhuurtin.nl.