Sluiten
Logo Veiligheidsregio Kennemerland

Gas lekkage Beverwijk

Aan het Slangenwegje in Beverwijk is op dit moment een gaslekkage.
De hulpdiensten hebben opgeschaald naar Grip 1 en de brandweer verricht op dit moment metingen in de omgeving.

Nadere info volgt via deze website

Door werkzaamheden aan het slangenwegje in Beverwijk is een gaslekkage ontstaan aan een van de transportleidingen. Inmiddels is het gasbedrijf ook aanwezig en deze heeft zeker 1 uur nodig om deze lekkage te dichten. Brandweer is met groot materieel ter plaatse om de veiligheid te waarborgen. 

Er is een gebied afgezet en ontruimd. Exacte informatie volgt later.

:update 14.05 uur; gebied rond de breestraat, meerstraat, nieuwstraat en raadhuisstraat is afgesloten voor publiek. De winkels in de breestraat zijn ook dicht. Tevens zijn de woningen in dit gebied ontruimd.

Volgt u verder de aanwijzingen van de politie en andere hulpdiensten. Wij verwachten nog zeker 1 uur nodig te hebben voordat wij het gebied vrij kunnen geven.

Update: 15.05 uur. De lekkage is gedicht. En het gebied is weer veilig te betreden. De hulpdiensten schalen af. Einde berichtgeving.

 • Update dinsdag 21 mei 2019, 15:05

  #beverwijk #gaslekkage zojuist komt het bericht binnen dat het lek definitief dicht is. Het gebied is/word vrijgegeven en is veilig. Einde berichtgeving.

 • Update dinsdag 21 mei 2019, 14:17

  Volgt u verder de aanwijzingen van de politie en andere hulpdiensten ter plaatse op. 2/2 #beverwijk #gaslekkage

 • Update dinsdag 21 mei 2019, 14:15

  #beverwijk #gaslekkage het gebied rond de breestraat, nieuwstraat, meerstraat en raadhuisstraat is afgesloten voor publiek. De winkels zijn dus ook niet bereikbaar. De woningen in dit gebeid zijn tevens ontruimd. De verwachting is dat dit nog zeker een uur gaat duren. 1/2

 • Update dinsdag 21 mei 2019, 13:29

  #grip1 #gaslekkage #beverwijk brandweer is ter plaatse en verricht op dit moment metingen. Verdere info via dit kanaal en www.vrk.nl