Sluiten
Logo Veiligheidsregio Kennemerland

Training IM - Netcentrisch werken

Activiteit gericht op het bijbrengen, delen of overdragen van specifieke kennis. Vaak met betrekking tot een actueel thema, een procedure of de inhoud van een plan. Dit kan door persoonlijke overdracht plaatsvinden, maar ook via digitale werkvormen en toepassingen zoals webinars (online workshops) en e-learning modules (online opleiding, cursus of bijscholing)
maandag 2 maart 2020 van 11:00 tot 12:30 Programma

Het veiligheidsbureau organiseert dit jaar deze training gericht op netcentrisch werken en het werken met LCMS voor:

 

  • Informatiemanagers/ HIN/ HON in het CoPI, OT, BT en stafsecties;

  • De calamiteitencoördinatoren van de gezamenlijke meldkamer;

  • Informatiecoördinatoren;

  • Geo informatiemedewerkers (plotters);

Een deel van het programma wordt gevuld met het opfrissen van de kennis over de netcentrische werkwijze en een gedeelte met het toepassen van kennis en vaardigheden in een casus. De training wordt uitgevoerd door twee ervaren vakinhoudelijke trainers. Voorafgaand aan de training krijg je een korte e-learning over LCMS aangeboden.

 

De deelnemers uit verschillende teams kunnen tijdens de training volop mèt en van elkaar leren. Een mooi moment om elkaar -en elkaars werkwijze- te leren kennen.

 Cursus locatie

Kantoor Veiligheidsregio Kennemerland