Sluiten
Logo Veiligheidsregio Kennemerland

Teamtrainingen CoPI

Een dag voor CoPI-team(s) waarin de beoefende deelnemers een hele dag als team worden beoefend. D.m.v. casustiek wordt in de CoPI-bak ingezoomd op de operationele leiding ter plaatse, de afstemming met andere betrokken partijen en het adviseren van het Operationeel team. Uitgangspunt van de gekozen werkvormen zal zijn dat het cyclus leren van het beoefende team deze dag centraal staat. Dit betekent dat de casustiek in de CoPI-bak zal worden afgewisseld (klein naar complex incident) en er andere werkvormen worden aangeboden die gericht zijn op specifieke vaardigheden van het CoPI (bijv. scenarioanalyse, netwerkanalyse, TRM-skill) of specifiek inhoudelijke kennis (bijv. een inspirerende spreker met een praktijkverhaal).
woensdag 1 april 2020 van 09:00 tot 20:00 Programma

Invulling programma volgt. Inclusief lunch en diner

 Cursus locatie

Locatie in de regio