Sluiten
Logo Veiligheidsregio Kennemerland

Netwerkbijeenkomst systeemoefening (middag)

Bijeenkomst over een inhoudelijk thema of actuele ontwikkeling, relevant voor multidisciplinaire crisisbeheersing en/of rampenbestrijding. Meestal georganiseerd voor de gangbare crisisteams (CoPI, OT, RAC, BT) in voorbereiding op een grote oefening. Programma is afhankelijk van de inhoudelijke invulling (operationeel, tactisch, strategisch-bestuurlijk). Bij deze bijeenkomsten kunnen in het programma diverse werkvormen toegepast en ingezet worden.
dinsdag 20 oktober 2020 van 13:00 tot 17:00 Programma

  • Interactief programma voor tactisch en strategisch niveau
  • Programma is goede voorbereiding op systeemoefening van 23 oktober 2020
  • Mogelijkheid tot sociale interactie
  • Inclusief lunch

 Cursus locatie

Locatie in de regio