Sluiten
Logo Veiligheidsregio Kennemerland

Masterclass crisisfunctionarissen

Activiteit bedoeld voor crisisfunctionarissen en liaisons voor CoPI, OT, RAC, BOBZ, BT, Stafsecties en meldkamer(s) en bestaat uit een korte training van 2 uur waarin een belangrijk thema wordt getraind of toegelicht.
dinsdag 27 oktober 2020 van 09:00 tot 11:30 Programma

Deze activiteit is bedoeld voor crisisfunctionarissen en liaisons voor CoPI, OT, RAC, BOBZ, BT, Stafsecties en meldkamer(s). Centraal staan de competenties persoonlijk leiderschap en communiceren. In deze korte training volgt u een informatief, praktisch en interactief programma over de oordeelsvormingsfase van de BOB structuur. Het doel van deze masterclass is het inzicht van crisisfunctionarissen in het functioneren in een crisisteam vergroten.

 Cursus locatie

Definitieve locatie wordt op basis van het aantal deelnemers bepaald. De trainingen vinden in ieder geval plaats binnen de Veiligheidsregio Kennemerland.