Sluiten
Logo Veiligheidsregio Kennemerland

Teamtraining BT

Teamtraining gericht op het functioneren van het OT/BT
donderdag 18 maart 2021 van 09:00 tot 14:30 Programma

Deze activiteit is bedoeld voor leden van het BT en is gericht op het functioneren van het OT/BT. Tijdens deze interactieve teamtraining staan de volgende leerdoelen centraal: samenwerken onder druk, volgen kaders en procedures handelen en kunnen improviseren. Er zal aandacht worden besteed aan de TRM leerdoelen persoonlijk leiderschap en communiceren. Daarnaast wordt er specifiek aandacht besteed aan het verder verdiepen en uitdiepen van de vaardigheden rondom de oordeelsvorming fase van de BOB. De kern van de training wordt gevormd door een doorlopend crisisscenario dat zich in verschillende ronden ontwikkelt.

 Cursus locatie

Kantoor Veiligheidsregio Kennemerland