Sluiten
Logo Veiligheidsregio Kennemerland

Informatiesessie Formule 1

Bijeenkomst over een inhoudelijk thema of actuele ontwikkeling, relevant voor multidisciplinaire crisisbeheersing en/of rampenbestrijding. Meestal georganiseerd voor de gangbare crisisteams (CoPI, OT, RAC, BT) in voorbereiding op een grote oefening. Programma is afhankelijk van de inhoudelijke invulling (operationeel, tactisch, strategisch-bestuurlijk). Bij deze bijeenkomsten kunnen in het programma diverse werkvormen toegepast en ingezet worden.
donderdag 1 juli 2021 van 13:00 tot 15:30 Programma

voor alle functionarissen die meer willen weten over het onderwerp. Doel is om op hoofdlijnen te schetsen hoe het weekend van de F1 eruit ziet qua voorbereiding. Er zijn sprekers vanuit the Dutch grand prix en de organisator van de side events. Ook lichten de politie en de gemeente de belangrijkste aandachtspunten vanuit o.a. proces mobiliteit toe.

 Cursus locatie

MS TEAMS