Sluiten
Logo Veiligheidsregio Kennemerland

OCR Basis Middag

Activiteit is bedoeld voor nieuwe crisisfunctionarissen en liaisons voor CoPI, OT, RAC, BOBZ, BT, Stafsecties en meldkamer(s) en is gericht op het overdragen van algemene kennis. Doel is om basiskennis over te dragen die nodig is om een bijdrage te kunnen leveren aan de crisisorganisatie. Deze basisopleiding is een vereiste voor een functie in de crisisorganisatie.
woensdag 10 november 2021 van 13:20 tot 15:30 Programma

·  Activiteit voor alle nieuwe leden van de crisisorganisatie (CoPI, OT, RAC, BOBZ, BT, stafsecties en meldkamer(s)).

·  E-learning traject af te leggen in drie weken voorafgaand aan de cursusdag.

·  De cursusdag bestaat uit casusverwerking in kleine groepjes (simulatie crisisteams). De sessies worden steeds nabesproken. De casussen worden gepresenteerd in opgaande moeilijkheidsgraad per crisisteam (Motorkap, CoPI, OT, BT).

 Cursus locatie

MS TEAMS