Sluiten
Logo Veiligheidsregio Kennemerland

Netwerkbijeenkomst Liaisons

Deze bijeenkomst is bedoeld om crisispartners die liaisons in onze crisisteams (CoPI, OT, RAC, BOBZ, BT, Stafsecties en meldkamer(s)) leveren uit te nodigen en bij te praten over wat er van hen verwacht wordt in het crisisteam.
dinsdag 7 december 2021 van 14:30 tot 17:30 Programma

De deelnemers die uitgenodigd worden voor deze netwerkbijeenkomst zijn de externe (vitale) partners die mogelijk een taak kunnen hebben binnen de crisisorganisatie van de Veiligheidsregio Kennemerland op operationeel niveau (liaison in het Commando Plaats Incident). 

De nadruk van de netwerkbijeenkomst liaisons ligt op netwerken en elkaar (beter) leren kennen. Daarnaast vindt er inhoudelijke uitwisseling plaats over de crisisorganisatie, waarin ook de onderlinge samenwerking aan bod komt. De bijeenkomst biedt gelegenheid om met elkaar in contact te komen, interactief te zijn en te verbinden.

 Cursus locatie

De Zoete inval