Sluiten
Logo Veiligheidsregio Kennemerland

lunchlezing: interregionale samenwerking bij (dreigende) overstromingen

Activiteit gericht op het bijbrengen, delen of overdragen van specifieke kennis. Vaak met betrekking tot een actueel thema, een procedure of de inhoud van een plan. Dit kan door persoonlijke overdracht plaatsvinden, maar ook via digitale werkvormen en toepassingen zoals webinars (online workshops) en e-learning modules (online opleiding, cursus of bijscholing)
maandag 13 juni 2022 van 12:00 tot 13:00



 Programma

Beste crisisfunctionaris,

Het VBK organiseert in 2022 twaalf lunchlezingen; korte interactieve opleidingsmomenten om de kennis van de crisisfunctionarissen te vergroten en of te verdiepen. Op 13 juni en 4 juli gaan we in op interregionale samenwerking tijdens een (dreigende) overstroming die potentieel meerdere regio’s raakt. Om de complexe samenwerking tijdens dergelijke crises vorm te geven is door de NW4-regio’s het Interregionaal Coördinatieplan Overstroming, Wateroverlast & Evacuatie boven het Noordzeekanaal opgesteld. Aan de hand van een korte presentatie en een casus gaan we hiermee op praktische en interactieve manier aan de slag.

 

De doelgroep van de lunchlezing bestaat uit: crisisfunctionarissen op OT- en BT-niveau. Crisisfunctionarissen op COPI-niveau zijn uiteraard welkom, maar de nadruk ligt op interregionale samenwerking op tactisch en strategisch niveau.

 Cursus locatie

MS TEAMS