Sluiten
Logo Veiligheidsregio Kennemerland

Veel rook bij brand aan de Herenweg Heemstede

Aan de Herenweg in Heemstede hebben vanavond enkele voertuigen in de brand gestaan tegen een gevel. De brandweer is met meerdere eenheden ter plaatse gekomen en heeft verdere uitbreiding kunnen voorkomen.
Vanwege de rookontwikkeling is rond 21.00 uur een NL alert verstuurd waarin geadviseerd wordt aan omwonenden om hun ramen en deuren gesloten te houden en ventilatie uit te zetten en zo de rook buiten te houden.
Enkele minuten na het NL alert is het sein ‘brand meester’ gegeven ofwel de brand is onder controle. U kunt nog wel rook waarnemen tijdens het nablussen.
  • Update zaterdag 25 november 2017, 21:30

    Inmiddels is de brand in #Heemstede uit en is er geen rookontwikkeling meer. Omwonenden kunnen weer ventileren. ^rp