Sluiten
Logo Veiligheidsregio Kennemerland

Brand leegstaand pand Heskens Beverwijk

Donderdag 15 februari is rond 09.30 uur brand onstaan in een leegstaand pand waar voorheen Heskens Schilder- en Straalbedrijf in was gevestigd in Beverwijk. Het ging om een inpandige brand in een van de silo’s. De rookontwikkeling was zichtbaar bij het dak.

Rond 10.30 uur gaf de brandweer ‘sein brand meester’. Tijdens de inzet heeft de brandweer warmtebeeldcamera’s gebruikt om de brandhaard te ontdekken. 

 • Update donderdag 15 februari 2018, 10:59

  #Brand #Heskens #Beverwijk. Correctie: de weg direct voor het pand, de Randweg, is nog wel afgesloten voor verkeer. ^mp

 • Update donderdag 15 februari 2018, 10:45

  #Heskens #Beverwijk. De #Brand is onder controle, de silo/is wordt gecontroleerd met een warmtebeeldcamera. De oorzaak is onduidelijk. Een aantal brandweerwagens gaat retour. Er is niemand gewond geraakt. De weg is weer vrijgegeven. Einde berichtgeving. ^mp

 • Update donderdag 15 februari 2018, 10:06

  #Brand #Heskens #Beverwijk. De brand is inpandig en is ontstaan in een silo. Bluswerkzaamheden zijn in volle gang. Er is rookontwikkeling zichtbaar bij het dak. Omliggende bedrijven worden gevraagd uit voorzorg ramen en deuren te sluiten. ^mp

 • Update donderdag 15 februari 2018, 09:57

  Donderdag 15 februari is rond 09.30 uur brand onstaan bij #Heskens Schilder- en Straalbedrijf in #Beverwijk. Er is veel rookontwikkeling. De hulpdiensten zijn ter plaatse. Nadere informatie volgt. ^mp

3