Sluiten
Logo Veiligheidsregio Kennemerland

Grip 2 dienstverlening/meldkamer Kennemerland

Als gevolg van een interne storing op de meldkamer Kennemerland is de veiligheidsregio in een Grip 2 situatie. Dit is een standaard voorzorgsprotocol om zodoende de hulpdiensten goed te kunnen blijven bedienen. Via dit kanaal houden wij u op de hoogte van de storing. 11.50 uur de storing is inmiddels verholpen. Einde berichtgeving.
  • Update dinsdag 13 november 2018, 11:49

    #grip2 #storing #kennemerland de interne storing is verholpen. De veiligheidsregio schaalt derhalve ook weer af naar grip 0. Einde berichtgeving. ^dk

  • Update dinsdag 13 november 2018, 10:49

    #grip2 #storing #kennemerland heeft geen enkel gevolg voor publiek en dienstverlening hulpdiensten. ^dk

  • Update dinsdag 13 november 2018, 10:02

    #grip2 #storing #kennemerland vanwege een interne storing op de meldkamer is er een voorzorgsprotocol in werking getreden. Dit om alle hulpdiensten goed te kunnen blijven bedienen. Verder info volgt via dit kanaal. ^dk