Sluiten
Logo Veiligheidsregio Kennemerland

Zeer grote brand Zwaanshoek

Op dit moment woedt er een zeer grote brand in een loods op de Spieringweg nabij Zwaanshoek. Het gaat om een houten loods waarbij veel rook vrijkomt. Het dringende advies is om ramen en deuren gesloten te houden en uit de rook te blijven. Vooralsnog heeft de brandweer geen gevaarlijke stoffen gemeten, we blijven dit monitoren. De Spieringweg richting winkelcentrum Cruquius is afgesloten. Volg aanwijzingen op van politie en verkeersregelaars.
  • Update zondag 7 april 2019, 16:46

    De brandweer heeft zojuist het sein brandmeester gegeven. Ook gaat de brandweer in potentieel verder afbouwen. Enige overlast op de Spieringweg zal tot begin van de avond blijven. Einde berichtgeving.

  • Update zondag 7 april 2019, 16:09

    Bluswerkzaamheden in Zwaanshoek zijn nog in volle gang. Op dit moment nog geen brandmeester gegeven. Stichting Salvage zorgt voor verdere schade afhandeling. De loods moet als verloren worden beschouwd. Bij deze brand zijn geen gewonden gevallen.

  • Update zondag 7 april 2019, 10:40

    Bij de brand in Zwaanshoek komt veel rook vrij. Ook kan het zijn dat er roetdeeltjes neerkomen. Deze zijn niet schadelijk en kunnen worden weggespoeld met water of worden opgeruimd in afvalzakken. Hierna is handen afspoelen met water voldoende.

3

Wat te doen bij...