Sluiten
Logo Veiligheidsregio Kennemerland

Brandstofstoring op Schiphol

Er is sprake van een brandstofstoring op schiphol. Vluchten zijn vertraagd of mogelijk geannuleerd. Controleer de website of de App van Schiphol ( www.schiphol.nl ) voor meer informatie of neem contact op met de luchtvaartmaatschappij.
  • Update woensdag 24 juli 2019, 22:07

    Het systeem van Aircraft Fuel Supply dat brandstoftoevoer naar vliegtuigen regelt is weer opgestart. Vluchten die geannuleerd zijn vertrekken niet meer en die passagiers worden verzocht de luchthaven te verlaten. Bij vertraagde vluchten raadpleeg de actuele vluchtinformatie.

  • Update woensdag 24 juli 2019, 18:23

    Er wordt hard gewerkt aan een oplossing. Het is nog onduidelijk hoe lang dit gaat duren, maar zeker tot ver in de avond. Er wordt extra personeel ingezet om alles in goede banen te leiden en er wordt water uitgedeeld. Controleer actuele vluchtinformatie via schiphol.nl

  • Update woensdag 24 juli 2019, 17:14

    Brandstofstoring op Schiphol. Vluchten zijn vertraagd of mogelijk geannuleerd. Controleer de website of App van Schiphol voor meer informatie www.schiphol.nl of neem contact op met de luchtvaartmaatschappij. #schiphol #brandstofstoring ^ak