Sluiten
Logo Veiligheidsregio Kennemerland

Middelbrand poststraat Nieuw Vennep

Bij een brand in een schuur in de poststraat in Nieuw Vennep is mogelijk asbest vrij gekomen. Om deze reden is een Nl alert uitgegaan voor dit gebied. De brandweer heeft de brand onder controle. Metingen naar asbest worden verricht. Blijf uit de rook. Sluit ramen en deuren en mechanische ventilatie. Meer informatie via dit kanaal.
Het NL ALERT geldt voor het gebied 300 meter ten zuiden van de poststraat. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de bezoekers op mysteryland.
  • Update zondag 25 augustus 2019, 22:36

    Het NL-Alert is om 22:30 uur ingetrokken.

  • Update zondag 25 augustus 2019, 21:09

    Op de schuur zijn golfplaten aangetroffen die asbestverdacht zijn. Het asbest risico gebied beperkt zich tot een klein gebied eigen terrein en is door de brandweer afgezet. Vanwege de rookontwikkeling geldt nog steeds om uit de rook te blijven.