Sluiten
Logo Veiligheidsregio Kennemerland

Deel uw ervaringen met NL-Alert bij brand Nieuw-Vennep

vrijdag 30 augustus 2019, 09:37

Heeft u op zondag 25 augustus één of meerdere NL-Alert berichten ontvangen vanwege een incident aan de Poststraat in Nieuw -Vennep? Dan zijn wij benieuwd naar uw mening over de NL-Alertberichten die u ontvangen heeft.  

U kunt deelnemen aan de online enquête door op de volgende link te klikken: https://bit.ly/2W3Vc1w. Het invullen duurt ongeveer 5 minuten. Alvast hartelijk dank hiervoor.  

Het onderzoek Met dit onderzoek willen we inzicht krijgen in uw ervaringen ten aanzien van NL-Alert, zodat we de berichtgeving kunnen verbeteren. Het onderzoek heeft een looptijd van een jaar. De resultaten worden te zijner tijd gepubliceerd op de website van het Instituut Fysieke Veiligheid (www.ifv.nl).  

Meer weten?
Heeft u vragen over het onderzoek, neem dan contact op via crisisbeheersing@ifv.nl.