Sluiten
Logo Veiligheidsregio Kennemerland

Brand woning Haarlem (GRIP 1)

Er is een uitslaande brand op de tweede verdieping van een flatgebouw. Hulpdiensten zijn ter plaatse. Volg deze liveblog of onze social media voor up to date gegevens.

Er is een uitslaande brand op de tweede verdieping van een flatgebouw. Het flat is ontruimd. De brandweer is begonnen met blussen.Woordvoerder is ter plaatse. Nadere informatie volgt.

 • Update donderdag 12 september 2019, 08:48

  Einde berichtgeving vanuit woordvoerder via liveblog vrk.nl

 • Update donderdag 12 september 2019, 08:47

  Helaas is vannacht nog bekend geworden dat er toch eenn overleden persoon is aangetroffen in de woning. De politie neemt de zaak over en is een onderzoek gestart naar de toedracht. Verdere informatie via Politie Kennemerland.

 • Update donderdag 12 september 2019, 00:12

  De brandweer heeft de brand geblust. Men is nu bezig met controle van de woning en woningen eromheen. De rechterhelft van de flat is ontruimd (48 woningen) de bewoners worden elders opgevangen.

 • Update woensdag 11 september 2019, 23:57

  De flat is ontruimd. Hulpdiensten zijn ter plaatse en sommige zoals de traumaheli zijn uit voorzorg ter plaatse. Er is sprake van flinke rookontwikkeling. Blijf uit de rook en geef hulpdiensten de ruimte.

 • Update woensdag 11 september 2019, 23:44

  De brand is inmiddels opgeschaald naar GRIP1. Dit doen wij om gezamenlijk het incident goed te coördineren. Woordvoerder is ter plaatse om zo spoedig mogelijk nader te berichten.