Sluiten
Logo Veiligheidsregio Kennemerland

Een unieke ontdekkingsreis

dinsdag 17 september 2019, 11:23
Het is als de ergste nachtmerrie. Je bent thuis en opeens… brand in je woning! Met een virtual reality bril op je neus lijkt het levensecht. Hoe red jij je eruit? Probeer het op 5 oktober tijdens het Weekend van de Wetenschap #WVDW19 bij Veiligheidsregio Kennemerland.

Wil jij weten of het bij jou thuis brandveilig is of nog beter kan? Dan kun je je als inwoner van de regio Kennemerland ter plekke opgeven voor een inspectiebezoek door een expert.

Kinderen tussen de 8 en 14 jaar kunnen bij de kraam ook nog een stempel halen. Heb je stempels verzameld van alle kramen, dan krijg je aan het eind een leuk aandenken mee. Let op: dit geldt voor de eerste 100 deelnemers. Stempelkaarten liggen bij alle kramen. Bij de meeste kramen liggen trouwens ook allerlei gratis gadgets.

https://www.vrk.nl/weekendvandewetenschap