Sluiten
Logo Veiligheidsregio Kennemerland

Berichtgeving kosten inhuur externen

dinsdag 13 juni 2017, 21:53

EenVandaag (NPO) en NHNieuws berichten over de uitgaven die de vijf Noord-Hollandse Veiligheidsregio’s, waaronder Kennemerland, doen voor de inhuur van externen. Beide nieuwszenders hebben ons basis van de Wet Openbaarheid van Bestuur (WOB) vragen gesteld. In vervolg op financiële gegevens die we hebben geleverd aan RTV NH, zijn er vragen gesteld over onze uitgaven. In onze beantwoording daarvan gaan we niet alleen in op de uitgaven die wij doen. We benoemen ook de structurele besparingen en efficiencyvoordelen die we realiseren voor de brandweer, ggd, meldkamer en ondersteunende diensten, overigens zonder dat daarbij de dienstverlening in het geding is. Onze beantwoording van de aanvullende vragen van EenVandaag en NHNieuws leest u hier.

Meer gedetailleerde informatie is terug te vinden in onder meer de programma’s Brandweerzorg en Bedrijfsvoering van het VRK jaarverslag 2016. Het VRK jaarverslag ligt samen met de VRK programmabegroting en de jaarverslagen van de brandweer en de GGD  voor zienswijzen voor bij de raden van de 10 Kennemerlandgemeenten. Op 10 juli stelt het Algemeen Bestuur van de VRK de jaarstukken vast.

Downloads

Beantwoording-vragen-inhuur-externen-VRK-tbv-Eenvandaag-en-RTL-def

0.08 MB pdf

2017-04-11-Programmabegroting-VRK-2018

1.26 MB pdf

Publiek-Jaarverslag-2016-GGD-definitief

2.45 MB pdf

Publiek-Jaarverslag-Brandweer-2016-definitief

1.39 MB pdf

VRK-Jaarverslag-2016-definitief

2.33 MB pdf