Sluiten
Logo Veiligheidsregio Kennemerland

Gezamenlijke aanpak risicocommunicatie

woensdag 29 november 2017, 09:17

De VRK wil samen met partners de effecten van risico’s beperken, door inwoners voor te bereiden op mogelijke risico’s. We maken mensen bewust van risico’s en vertellen wat zij kunnen doen. Dat is risicocommunicatie. Hiermee versterken we de veerkracht van mensen als er echt iets mis gaat.

 

Wil je meer weten over risicocommunicatie? Neem een kijkje op onze pagina over risicocommunicatie of bekijk deze animatie.

 

 

  

Voorlichting brand- en valpreventie

Thuis ben je veilig en kan je niets gebeuren. Althans dat denken we. Uit onderzoek blijkt dat in huis heel wat ongelukken plaatsvinden. Met name zelfstandig wonende ouderen lopen verhoogd risico op vallen in huis en brand. Daarom gaven GGD en brandweer op dinsdag 21 november samen voorlichting over brand- en valpreventie in een seniorencomplex in Heemstede.  Lees meer.

Bijeenkomst ouderen risicos