Sluiten
Logo Veiligheidsregio Kennemerland

Denkvooruit.nl

donderdag 25 mei 2023, 15:05
In Nederland zijn we goed voorbereid op rampen en incidenten, daarom komt de juiste hulp snel tot stand. Er zijn nu geen aanwijzingen dat er iets ergs staat te gebeuren. Toch kan er altijd iets onverwachts gebeuren.

Een grote stroomuitval, overstroming, extreme hitte of storm kan grote gevolgen hebben voor jou en de mensen om je heen. Je kunt je hier op voorbereiden. Door na te denken over deze risico’s en hier met mensen om je heen over te praten. Zo zorgen we er samen voor dat we veilig zijn en blijven.

Op de website Denk Vooruit lees en zie je handige om voorbereid te zijn op een mogelijke crisis zoals een overstroming, stroomuitval of natuurbrand en hoe je een noodpakket kunt samenstellen ‘voor het geval dat’.”

 

Lees ons eerdere nieuwsbericht Denkvooruit.nl