Sluiten
Logo Veiligheidsregio Kennemerland

Denkvooruit.nl

vrijdag 9 december 2022, 11:54
Wie zich zorgen maakt over onverwachte gebeurtenissen of crises, kan zich alvast voorbereiden. Dit is vaak makkelijker dan je denkt.

Op www.denkvooruit.nl vind je informatie over verschillende (nood)situaties en risico's.

In Nederland zijn we goed voorbereid op noodsituaties en incidenten, daarom komt de juiste hulp snel tot stand. Er zijn nu geen concrete aanwijzingen dat er iets ergs staat te gebeuren. Toch kan er altijd iets onverwachts gebeuren.

Voorbereiden

Door bijvoorbeeld de oorlog in Oekraïne en na de jarenlange coronacrisis, maak je je misschien zorgen en ben je op zoek naar informatie. Dat is begrijpelijk. Het helpt om je bewust te zijn van verschillende risico’s en voorbereidingen te treffen. Dit geeft een veilig en zeker gevoel. Voor jezelf en je dierbaren.

 

DenkVooruit Banner