Sluiten
Logo Veiligheidsregio Kennemerland

Open inschrijftraining Multi (CoPI-OT-BT)

Activiteit bedoeld voor crisisfunctionarissen en liaisons voor CoPI, OT, RAC, BOBZ, BT, Stafsecties en meldkamer(s) en bestaat uit een korte training van 2 uur waarin een belangrijk thema wordt getraind of toegelicht.
dinsdag 10 september 2019 van 08:30 tot 11:30 Programma

Deze kortdurende open inschrijftrainingen bieden de crisisfunctionarissen de gelegenheid zichzelf verder te bekwamen op hun rol tijdens crisis. Tijdens een crisis is het belangrijk 'in de lead' te komen. Dan is het nodig je bewust te zijn van de omgeving, flexibel te zijn en vooruit te kunnen denken. Tijdens deze open inschrijftrainingen gaan we hierop in. 

Thema van deze training:

  • Omgevingsbewustzijn en flexibiliteit

Tijdens deze korte training staan we stil bij de TRM (team resource management) -skills omgevingsbewustzijn en flexibiliteit. Aan de hand van een interactieve werkvorm en onder begeleiding van een trainer bekwamen deelnemers zich verder op deze skills.

 

Deze training is een herhaling van 12 februari!

 Cursus locatie

Definitieve locatie wordt op basis van het aantal deenemers bepaald. De trainingen vinden in ieder geval plaats binnen de Veiligheidsregio Kennemerland.