Sluiten
Logo Veiligheidsregio Kennemerland

Open inschrijftraining Multi (CoPI-OT-BT)

Activiteit bedoeld voor crisisfunctionarissen en liaisons voor CoPI, OT, RAC, BOBZ, BT, Stafsecties en meldkamer(s) en bestaat uit een korte training van 2 uur waarin een belangrijk thema wordt getraind of toegelicht.
dinsdag 15 oktober 2019 van 08:30 tot 11:30 Programma

Deze kortdurende open vrije inschrijftrainingen bieden de crisisfunctionarissen de gelegenheid om zichzelf verder te bekwamen op hun rol tijdens crisis. Tijdens crisis is het belangrijk 'in de lead' te komen. Dan is het nodig om je bewust te zijn van de omgeving, flexibel te zijn en vooruit te kunnen denken. 

Thema van deze training:

 Scenario analyse en nafase

Regeren is vooruitzien! Tijdens deze korte training staan we stil bij het onderwerp scenario denken ter voorbereiding op de nafase om zo op een eenduidige manier tijdens crises te kunnen anticiperen op onvoorziene gebeurtenissen.

 

Deze training is een herhaling van 9 mei

 Cursus locatie

Definitieve locatie wordt op basis van het aantal deelnemers bepaald. De trainingen vinden in ieder geval plaats binnen de Veiligheidsregio Kennemerland