Sluiten
Logo Veiligheidsregio Kennemerland

Training stafsecties

De nadruk in deze training ligt op het samenwerken binnen én met name tussen de stafsecties en het bewaken van de voortgang op multidisciplinair afgesproken oplossingsrichtingen.
woensdag 12 februari 2020 van 09:00 tot 12:30 Programma

Deze training is bestemd voor functionarissen in de stafsecties en het RAC. Deze training is ook bestemd voor leden van het OT maar hun rol is faciliterend aan de leerdoelen van de stafsecties en het RAC. Het doel van deze teamtraining is de competenties van crisisfunctionarissen versterken. Zowel binnen als tussen de stafsecties. De kern van de training wordt gevormd door een doorlopend crisisscenario dat zich in verschillende ronden ontwikkeld. Het scenario richt zich op het thema maatschappelijke onrust.

 Cursus locatie

Kantoor Veiligheidsregio Kennemerland