Sluiten
Logo Veiligheidsregio Kennemerland

Training IM - netcentrisch werken

Activiteit is bedoeld voor nieuwe crisisfunctionarissen en liaisons voor CoPI, OT, RAC, BOBZ, BT, Stafsecties en meldkamer(s) en is gericht op het overdragen van algemene kennis. Doel is om basiskennis over te dragen die nodig is om een bijdrage te kunnen leveren aan de crisisorganisatie. Deze basisopleiding is een vereiste voor een functie in de crisisorganisatie.
dinsdag 12 september 2023 van 09:30 tot 12:00 Onderwijsfunctie(s)

Trainen

 Programma

Crisisbeheersing Kennemerland organiseert dit jaar deze training gericht op netcentrisch werken en het werken met LCMS voor:

 

  • Informatiemanagers/ HIN/ HON in het CoPI, OT, BT en stafsecties;
  • De calamiteitencoördinatoren van de gezamenlijke meldkamer;
  • Informatiecoördinatoren;
  • Geo informatiemedewerkers (plotters);

Een deel van het programma wordt gevuld met het opfrissen van de kennis over de netcentrische werkwijze en een gedeelte met het toepassen van kennis en vaardigheden in een casus. De training wordt uitgevoerd door twee ervaren vakinhoudelijke trainers. Voorafgaand aan de training krijg je een korte e-learning over LCMS aangeboden. 

 Cursus locatie

Zijlweg 200 te Haarlem