Sluiten
Logo Veiligheidsregio Kennemerland

Basiscursus Crisisbeheersing - Ochtend

Activiteit is bedoeld voor nieuwe crisisfunctionarissen en liaisons voor CoPI, OT, RAC, BOBZ, BT, Stafsecties en meldkamer(s) en is gericht op het overdragen van algemene kennis. Doel is om basiskennis over te dragen die nodig is om een bijdrage te kunnen leveren aan de crisisorganisatie. Deze basisopleiding is een vereiste voor een functie in de crisisorganisatie.
woensdag 20 september 2023 van 09:00 tot 12:00 Onderwijsfunctie(s)

Leren

 Programma

  • Activiteit voor alle nieuwe leden van de crisisorganisatie (CoPI, OT, RAC, BOBZ, BT, stafsecties en meldkamer(s)).
  • E-learning traject af te leggen in drie weken voorafgaand aan de cursusdag.
  • De cursusdag bestaat uit casusverwerking in kleine groepjes (simulatie crisisteams). De sessies worden steeds nabesproken. De casussen worden gepresenteerd in opgaande moeilijkheidsgraad per crisisteam (Motorkap, CoPI, OT, BT).

 Cursus locatie

Zijlweg 200 te Haarlem