Sluiten
Logo Veiligheidsregio Kennemerland

CoPI oefening COMBI SCENARIO SPOORTUNNEL

Een dag voor CoPI-team(s) waarin de beoefende deelnemers een hele dag als team worden beoefend. D.m.v. casustiek wordt in de CoPI-bak ingezoomd op de operationele leiding ter plaatse, de afstemming met andere betrokken partijen en het adviseren van het Operationeel team. Uitgangspunt van de gekozen werkvormen zal zijn dat het cyclus leren van het beoefende team deze dag centraal staat. Dit betekent dat de casustiek in de CoPI-bak zal worden afgewisseld (klein naar complex incident) en er andere werkvormen worden aangeboden die gericht zijn op specifieke vaardigheden van het CoPI (bijv. scenarioanalyse, netwerkanalyse, TRM-skill) of specifiek inhoudelijke kennis (bijv. een inspirerende spreker met een praktijkverhaal).
donderdag 28 september 2023 van 09:00 tot 17:00 Onderwijsfunctie(s)

Oriƫnteren, Samenwerken

 Programma

Crisisbeheersing Kennemerland organiseert in 2023 meerdere CoPI oefeningen.

Hoofddoel van deze dagen is: Competenties van crisisfunctionarissen in het CoPI versterken.

 Cursus locatie

n.t.b.