Sluiten
Logo Veiligheidsregio Kennemerland

Even voorstellen... Casper de Boer

Hij deed als trainee al werkervaring op bij de buren. In september - inderdaad, middenin de coronacrisis - startte de actieve Casper als medewerker crisisbeheersing. Dat het onderwerp veiligheid tot in zijn diepste vezels zit, blijkt wel uit zijn studiekeuze en zijn bijbaan als reservist. In deze nieuwsbrief stelt Casper zich voor.

pasfoto Casper de boer“Hallo allemaal! Mijn naam is Casper de Boer (25 jaar) en ik ben sinds september medewerker Crisisbeheersing bij het Veiligheidsbureau. Binnen het team houd ik me bezig met allerlei onderwerpen, zoals digitale ontwrichting (cybercrises), registratie van vakbekwaamheid en ondersteunen bij de verschillende zaken rond de hotspots in de regio. Ondanks de uitdagende omstandigheden om kennis te maken met alle collega’s is mijn eerste indruk enorm positief. Ik ben zeer enthousiast over mijn baan in deze mooie en boeiende regio!”

Trainee
“Iets meer dan twee jaar geleden ben ik afgestudeerd als Integraal Veiligheidskundige. Daarna was ik twee jaar lang Trainee bij de buren: Veiligheidsregio Noord-Holland Noord.” “Samen met mijn, Franse, vriendin woon ik in Heerhugowaard. In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig: basgitaar spelen, hardlopen, skaten, windsurfen, zwemmen, reizen/ontdekken… Of lekker ‘groene dingen doen’ als reservist bij de Koninklijke Landmacht, mijn bijbaan.” “Hopelijk wordt het stukje bij beetje weer mogelijk om elkaar op kantoor te treffen.

Tot die tijd, als je een vraag of opmerking hebt: let me know!