Sluiten
Logo Veiligheidsregio Kennemerland

Zeer grote brand industrie terrein Waarderpolder te Haarlem

Aan de Emrikweg staat een grote fabriekshal in de brand. De brandweer is met veel wagens ter plaatse.
Er komt veel rook vrij bij de brand. Heeft u last van de rook sluit u dan de ramen en deuren en zet mechanische ventilatie uit. Op moment staat de wind richting de weilanden. De brandweer heeft meetploegen gealarmeerd om dit te monitoren.
  • Update woensdag 12 mei 2021, 02:30

    De zeer grote brand in Haarlem is onder controle. De brandweer zal nog enige tijd nablus en sloopwerkzaamheden verrichten. Enkele wegen rondom Emrikweg zijn nog enkele uren afgesloten. Onderzoek zal een mogelijke oorzaak moeten uitwijzen. Einde berichtgeving.

  • Update woensdag 12 mei 2021, 01:26

    De brandweer zal nog enkele uren bezig zijn met het blussen van de brand. De meetploegen meten op dit moment niets in de omgeving. Uiteraard komt er nog steeds rook van de brand af dus het advies van ramen en deuren dicht blijft voorlopig van kracht. #zeergrotebrand #haarlem