Sluiten
Logo Veiligheidsregio Kennemerland

Zeer grote brand Jenaplanschool Westergracht Haarlem

Rond 16 uur vanmiddag heeft de brandweer opgeschaald naar een zeer grote brand.
De wegen richting en rondom de westergracht Haarlem zijn hierbij afgesloten.
Het betreft brand op de eerste etage van een school.
Er is op dit moment geen sprake van rookoverlast.
  • Update zaterdag 13 november 2021, 18:09

    #zeergrotebrand #haarlem brand in de school is afgeschaald naar middelbrand en is onder controle. De leidsevaart zal ieder moment weer open zijn voor het doorgaand verkeer. Salvage wordt opgeroepen voor verdere schade afhandeling. Einde berichtgeving ^sve

  • Update zaterdag 13 november 2021, 17:21

    De zeer grote brand in Jenaplanschool is geblust. Er is aanzienlijke brand en rookschade. Bij de brand is een lichtgewonde gevallen. De brandweer is nog aanwezig voor sloopwerkzaamheden. Enkele wegen rondom de Westergracht zijn nog afgesloten.