Sluiten
Logo Veiligheidsregio Kennemerland

Veiligheidsbureau Kennemerland wordt Crisisbeheersing Kennemerland

woensdag 15 juni 2022, 09:31
Vanaf 15 juni 2022 gaat het VBK verder onder de naam Crisisbeheersing Kennemerland. De naam Crisisbeheersing Kennemerland past beter bij onze netwerkorganisatie in een tijd waarin de risico's en vraagstukken steeds complexer worden. Ook in de Veiligheidsregio Kennemerland is een toename te zien van dynamische, onvoorspelbare risico's en complexe maatschappelijke vraagstukken. Risico's en vraagstukken die de vitale veiligheidsbelangen raken en daarmee de continuïteit van onze samenleving kunnen verstoren. Dat vraagt eens te meer om een robuuste, vakbekwame en wendbare crisisorganisatie in het hart van onze regio.

Werkwijze en interne structuur aangepast

Om onze taak spin-in-het-web voor onze partners in de crisisbeheersing in de Veiligheidsregio Kennemerland te optimaliseren, hebben wij onze interne structuur en werkwijze aangepast. Met als doel om op integrale wijze de expertise, opleiding en ondersteuning nog beter samen te brengen.

Multidisciplinaire werkverbanden

Binnen Crisisbeheersing Kennemerland staan flexibele, multidisciplinaire werkverbanden centraal. Om daarmee efficiënt en effectief met onze partners te werken aan onze gezamenlijke opgaven. We houden continu oog voor de veranderende omgeving en uitdagingen. Dat geldt ook voor de wensen en behoeften van onze partners.

Structuur Crisisbeheersing Kennemerland

Nieuwe naam, nieuw uiterlijk

Met de naamswijziging, verandert vanaf 15 juni ook het uiterlijk van onze communicatiemiddelen, zoals bijvoorbeeld de nieuwsbrief. Onze partners ontvangen elk kwartaal de nieuwsbrief van Crisisbeheersing Kennemerland. Met deze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen en spelen we in op de actualiteit. De inhoud van deze nieuwsbrief stemmen we af op de informatiebehoefte van onze doelgroep; alle betrokken partners in de crisisorganisatie Kennemerland.