Sluiten
Logo Veiligheidsregio Kennemerland

Formule 1 in Kennemerland

vrijdag 5 augustus 2022, 15:57
Op 2, 3 en 4 september vindt er voor het tweede jaar op rij een nationaal evenement plaats in onze Veiligheidsregio, namelijk de Formule 1. Als Veiligheidsregio wordt er advies gegeven over de veiligheid en gezondheid zodra er een vergunningsaanvraag wordt gedaan voor een dergelijk evenement.

Je kunt daarbij onder andere denken aan bespreekpunten als de toegankelijkheid voor de hulpdiensten, maar ook adviesgesprekken over voldoende EHBO punten en hygiënische toiletmogelijkheden en nog heel veel meer. De  vergunning wordt uiteindelijk verleend door Gemeente Zandvoort en ook hen geven we hier advies over.

Voor vragen over het evenement en alles eromheen, verwijzen we je door naar de webpagina van Gemeente Zandvoort of van de organisatie Dutch GP.