Sluiten
Logo Veiligheidsregio Kennemerland

Brand duingebied Santpoort-noord

De brand in het duingebied is inmiddels volledig geblust.
Het gebied is weer vrij toegankelijk.
  • Update vrijdag 12 augustus 2022, 23:00

    De brand in het duingebied is onder controle. Het nablussen zal nog uren in beslag nemen. In de loop van de ochtend wordt bekeken of onderzoek noodzakelijk is. Bij deze brand zijn geen gewonden gevallen. Einde berichtgeving. ^sh/md

  • Update vrijdag 12 augustus 2022, 21:50

    De brandweer is druk bezig met blussen in het duingebied en is nog geruime tijd aanwezig. Enkele toegangswegen zijn afgesloten. Op dit moment lijkt het erop dat de brand zich niet verder uitbreid.

  • Update vrijdag 12 augustus 2022, 21:04

    In het duingebied nabij Santpoort-noord is brand uitgebroken. De brandweer heeft opgeschaald naar zeer grote brand. NL alert is verzonden om het duingebied te verlaten en hulpdiensten de ruimte te geven. Volg aanwijzingen op van politie, handhaving en staatsbosbeheer