Sluiten
Logo Veiligheidsregio Kennemerland

Hulpdiensten stand-by op Schiphol

Uit voorzorg zijn de hulpdiensten gealarmeerd en ingezet voor een vliegtuig met technische problemen. Onze persvoorlichter gaat momenteel ter plaatse en geeft op deze plek later meer informatie.
  • Update woensdag 14 februari 2024, 12:46 Het liveblog wordt hierbij gesloten.
  • Update woensdag 14 februari 2024, 12:45 Het betreffende vliegtuig is onderzocht en verder gevaar is geweken. De uitwijking en noodlanding op Schiphol maakt dat uit voorzorg hulpdiensten worden gealarmeerd, waaronder de traumahelikopter. Verdere inzet bleek gelukkig niet nodig, er zijn geen slachtoffers.
  • Update woensdag 14 februari 2024, 12:26 Het vliegtuig met technische problemen heeft inmiddels een veilige noodlanding gemaakt op Schiphol. Hulpdiensten zijn ter plaatse ter controle en onderzoek.