Sluiten
Logo Veiligheidsregio Kennemerland

Grote Brand in Vijfhuizen

In Vijfhuizen is de brandweer momenteel ingezet om een brand te blussen aan de Achterasweg. Hier staat een demontage bedrijf in de brand. De rook trekt momenteel richting de A9 en kan hier overlast veroorzaken. Geef hulpdiensten de ruimte en blijf uit de rook. Meer informatie volgt.
Bij de grote brand bij een autosloperij in Vijfhuizen komt veel rook vrij. Omwonenden kunnen rook overlast ervaren de komende uren. Heeft u last van de rook? Sluit ramen en deuren en schakel ventilatie uit. De brandweer heeft een NL alert verzonden.
  • Update maandag 19 februari 2024, 17:05 De brand in Vijfhuizen is onder controle en geeft minder overlast. Het NL-Alert is hierom ingetrokken. De brandweer zal de komende uren nablussen en hierdoor is het gebied rondom de brand lastig bereikbaar.