Sluiten
Logo Veiligheidsregio Kennemerland

Zeer grote brand aan de Surinameweg in Haarlem

In Haarlem is aan de Surinameweg een zeer grote brand uitgebroken in een bedrijfspand . Hierbij is veel rook vrijgekomen.

In Haarlem is aan de Surinameweg een zeer grote brand uitgebroken in een bedrijfspand . Hierbij is veel rook vrijgekomen en kan overlast geven. Hiervoor is een NL-Alert verzonden om ramen en deuren te sluiten en ventilatie uit te schakelen. Geef hulpdiensten de ruimte

Update 21-02-2024 14:30: In de vorige update is vermeld dat er gewonden zijn gevallen, dit is niet correct. Einde berichtgeving.

  • Update woensdag 21 februari 2024, 07:52 De brand is geblust en de brandweer gaat inpakken. Het Nl alert is ingetrokken, er is geen rookoverlast meer. De Kennedylaan wordt in de loop van deze ochtend vrijgegeven. Er zijn gewonden gevallen. @Salvage verzorgt verdere schadeafhandeling. Einde berichtgeving. https://#brand #haarlem #nlalert
  • Update woensdag 21 februari 2024, 07:26 Brand in Haarlem is inmiddels onder controle. Het betrof brand in een witgoed zaak. De rookontwikkeling is afgenomen. De brandweer gaat nablussen, dit zal nog geruime tijd in beslag nemen. Kennedylaan in #Haarlem is afgesloten. https://#Brand #haarlem