Sluiten
Logo Veiligheidsregio Kennemerland

Doe het lekker zelf

vrijdag 13 september 2019, 10:09
Een ongeluk in kaart brengen. Zelf sporen markeren en fotograferen. En met eigen ogen zien hoe de politie de gegevens verwerkt. Dat kan op 5 oktober tijdens het Weekend van de Wetenschap #WVDW19 bij Veiligheidsregio Kennemerland. https://www.vrk.nl/weekendvandewetenschap

Kinderen zijn vandaag de experts in het veld. Voor ouderen is de uitgestalde, achterliggende techniek ronduit een openbaring. Kinderen tussen de 8 en 14 jaar kunnen bij de kraam ook nog een stempel halen. Heb je stempels verzameld van alle kramen, dan krijg je aan het eind een leuk aandenken mee. Let op: dit geldt voor de eerste 100 deelnemers. Stempelkaarten liggen bij alle kramen. Bij de meeste kramen liggen trouwens ook allerlei gratis gadgets.

Meer weten?