Sluiten
Logo Veiligheidsregio Kennemerland

Even voorstellen...

‘Hoi, mijn naam is Arefa Temar. Mijn VRK-avontuur startte bij het bron- en contactonderzoek (BCO), daarna hielp ik met het opzetten en structureren rondom het vluchtcontactonderzoek (VCO). Langzaam begon het project vaccineren steeds groter te worden. Ik kom graag daar waar een uitdaging ligt, dus ik ging aan de slag om het programma, (landelijk) beleid en de operationele aspecten van de organisatie aan te pakken.

Mijn interesse voor een structurele functie binnen de VRK groeide, het Veiligheidsbureau trok specifiek mijn aandacht. Het multidisciplinaire aspect en de dynamiek van een crisis inspireren me het meest. Ik zal me gaan focussen op maatschappelijke onrust en zelfredzaamheid. De groeiende prioriteit van deze onderwerpen geven me extra energie.

Voor ik bij de VRK kwam, was ik zelfstandig ondernemer. Ik had een praktijk voor chronische pijnverlichting. Ook begeleidde ik kinderen, vaak met een rugzakje, in het onderwijs. Buiten mijn werk breng ik graag veel tijd door met familie en vrienden. Ik hou van koken en ben graag creatief, bijvoorbeeld met interieurstyling. Mijn man en ik zullen de komende tijd ons huis in Amstelveen verbouwen, dus ik ben dus voorlopig wel zoet met de inrichting ervan.’